Daproverb - het programma

 

Wat is het?

Daproverb was oorspronkelijk een Microsoft Excel-werkmap om makkelijker te werken met datums, procenten, schadevergoedingen, interesten en rechtsbijstand. Het programma bestaat nu ook als een zelfstandig Windows bureaubladprogramma, maar dit kan vooralsnog niet worden gedwonload.

Ziehier een afbeelding van de startpagina (Excel-werkmap) en van de startpagina (bureaubladprogramma). Enkele afbeeldingen van de onderdelen van het bureaubladprogramma kunnen hier worden weergegeven.

Het Excel-programma is ontworpen met Visual Basic for Applications (VBA), het bureaubladprogramma is ontwikkeld met Visual Basic.
 
Het ontwerpen is gestart in 2003 en tot op heden wordt het programma steeds verder bijgewerkt.

Meer over het programma vindt u in het 'Voorwoord' van de Onlinehandleiding.

 

Inhoud

Voor een beknopte inhoud van de nieuwste programmaversie, klikt u op Beknopte inhoud.

 

Versiegeschiedenis

Wenst u de wijzigingen in het programma bekijken, klik dan op Versiegeschiedenis.

 

Onlinehandleiding

U kunt de onlinehandleiding voor het programma raadplegen door te klikken op Onlinehandleiding.

 

Programma downloaden

Het programma is gratis en kan alleen worden gedownload door leden van de rechterlijke orde zoals (niet beperkend) magistraten, griffiers, referendarissen, parketjuristen...) en door advocaten. Om te kunnen downloaden moet men wel beschikken over een gebruikersaccount voor deze website. De pagina met het downloadbaar bestand is slechts toegankelijk na inloggen met het gebruikersaccount.

Opgelet: Daproverb werkt alleen onder Excel 32-bits en niet onder de 64-bits versie.

Problemen?

Als u problemen hebt met het programma, kijk eerst even of u de oplossing vindt op de pagina 'Veelgestelde vragen' van deze website, anders neemt u met mij contact op via infoATdaproverbDOTbe (AT vervangen door apenstaartje en DOT door een punt) .

 

Nieuwsberichten

De recentste weetjes over Daproverb vindt u in mijn blog.