Daproverb - het programma

 

Wat is het?

Daproverb was oorspronkelijk een Microsoft Excel-werkmap om makkelijker te werken met datums, procenten, schadevergoedingen, interesten en rechtsbijstand. Het programma is nu een zelfstandige Windows bureaubladtoepassing. De Excelversie is niet meer beschikbaar.

Het Excel-programma was ontworpen met Visual Basic for Applications (VBA), het bureaubladprogramma is ontwikkeld met Visual Basic.
 
Het ontwerpen is gestart in 2003 en tot op heden wordt het programma steeds verder bijgewerkt.

Meer over het programma vindt u in het 'Voorwoord' van de Onlinehandleiding.

 

Inhoud

Voor een beknopte inhoud van de nieuwste programmaversie, klikt u op Beknopte inhoud.

 

Versiegeschiedenis

Wenst u de wijzigingen in het programma bekijken, klik dan op Versiegeschiedenis.

 

Onlinehandleiding

U kunt de onlinehandleiding voor het programma raadplegen door te klikken op Onlinehandleiding.

 

Programma downloaden

Het programma kan alleen worden gedownload door leden van de rechterlijke orde zoals (niet beperkend) magistraten, griffiers, referendarissen, parketjuristen... Om te kunnen downloaden moet men wel beschikken over een gebruikersaccount voor deze website. De pagina met het downloadbaar bestand is slechts toegankelijk na inloggen met het gebruikersaccount.

Systeemvereisten: bij voorkeur Windows 10. .NET Framework 4.6 moet geïnstalleerd zijn. OPGELET: dit is een Windows Bureaublad-applicatie. De Excel-versie van Daproverb is niet meer beschikbaar. Kan niet worden geïnstalleerd onder Linux noch op een Apple computer.

Problemen?

Als u problemen hebt met het programma, neemt u met mij contact op via ondersteuningATdaproverbPUNTbe (AT vervangen door apenstaartje en PUNT door een punt) .

 

Nieuwsberichten

De recentste weetjes over Daproverb vindt u in mijn blog.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer