Daproverb Bureaublad-app uitgebracht

Datum
2017-05-04

De eerste release van Daproverb Bureaublad-app is een feit.

Daproverb Bureaublad-app is een volwaardige, zelfstandige Windows-applicatie die dus kan worden uitgevoerd los van een Office-programma zoals bv. Excel.

Daproverb Bureaublad-app is tweetalig: Nederlands - Frans.

De software werkt zowel onder Windows 32-bits als onder Windows 64-bits en omdat Excel niet meer benodigd is, is het niet relevant of Office 32-bits of 64-bits is geïnstalleerd. Goed nieuw dus voor de gebruikers die werkten met Excel 64-bits en zodoende de Excel-versie van Daproverb niet konden gebruiken.

Wel moet minstens het besturingssysteem Windows 7 op de pc draaien en nog beter een hogere versie zoals Windows 8, 8.1 of 10.

De gebruiker kan het programma installeren op zijn / haar persoonlijke computer en/o op de FOD Justitie computer.

Het programma is beschikbaar om te downloaden op deze website.

Alleen geregistreerde gebruikers (die dus beschikken over een gebruikersaccount) kunnen een downloadlink bekomen na het invullen van het daartoe bestemde formulier op de website.

Na de installatie van het programma is een gratis activeringscode nodig om het programma te activeren op de computer waarop het is geïnstalleerd. Die code kan worden aangevraagd bij e-mail aan de ontwikkelaar en moet maar één keer worden ingevoerd.

Daproverb Bureaublad-app versie 2.6.8 bevat onder meer volgende updates:

  • de onderdelen Interesteberekening, Toerekening en Recapitulatie bevatten de wettelijke interestvoet van 2017.
  • de onderdelen Tijdelijke ongeschiktheid, Blijvende ongeschiktheid en Esthetische schade bevatten de cijfers uit de Indicatieve Tabel 2016.
  • de onderdelen Tafels, Prothesen en Uitwaartkosten bevatten de prospectieve levensverwachting 2017 zowel van Schryvers-Aoust als (nieuw) van Christian Jaumain.

Met de Buraublad-app kan nog makkelijker en sneller worden gewerkt dan met de Excel-versie van Daproverb.

Op termijn zal de Excel-versie van Daproverb niet meer worden bijgewerkt en verdwijnen. Alleen de Bureaublad-app zal overblijven.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer